Decoupage

понедељак, 11. март 2013.

Futrole za mobilne telefone unikatne i šarolike

U poslednje vreme čini mi se svi gledamo da u kupovini prođemo što jeftinije, da kupimo nešto lepo a povoljno. Opet se koristi "ona" reč - tako popularna: kriza...
I tako opet pred 8. mart razmišljam šta bih mogla da napravim da upotpunim svoju ponudu radova, šta bi to moglo da bude lepo a da se lakše proda, da imam finu zaradu i neki račun (a ne da radim za poklanjanje i onako a cene materijala i repromaterijala rastu i dalje). I setim se da sa poslužavnika i kutijica pređem na futrole za mobilne telefone (imala sam ranije izlete radeći novčanike i male tašnice). To su sitnice kojima se može obradovati svaka mlada osoba (mlada godinima ili duhom - svejedno). 
Svaka futrola je različita, nosi neki svoj pečat i svoju poruku a uz cvetić biće simpatičan poklončić. I moram reći (što nije baš u mom maniru jer ja nisam tip koji se hvališe a ni koji ima te "naročite" sposobnosti) da mi je ta ideja bila dobra. 
Futrole su ovog puta pink (što na slici ne izgleda baš tako), crne i ljubičaste boje. Evo slika pa ko voli nek izvoli (neke su već prodate).










Нема коментара:

Постави коментар