Decoupage

среда, 5. децембар 2012.

Malo kreativnosti u kuhinji - za dečiji rodjendan

Kreativnost se može ispoljiti svuda, pa tako i u pravljenju i aranžiranju hrane. Volim da kuvam, naravno i da jedem. A volim i da ono što skuvam serviram na lepom tanjiru na interesantan način. Prvenstveno je važno da jelo bude ukusno a posle toga da bude i lepo na pogled.
U poslednje vreme sam počela da slikam jela koja napravim. 
Ovde ću staviti neke slike salata i raznih slaniša koje sam pravila za protekle rodjendane svog sina. Pa možda nekome dam ideju. A što se tiče recepata ni to nije problem, rado ih razmenjujem. Da imam više vremena napravila bih i blog samo o hrani. Za sada će sve biti na jednom mestu.



 
















2 коментара:

  1. Sve si divno i sa mnogo ljubavi napravila, ali meni su najlepši ježić i ovi maleni miševi. Svaka ti čast na idejama, ja baš nemam toliko volje ni da kuvam ni da aranžiram hranu, ali volela bih da jednom prilikom ukradem ove predloge.

    :-*

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala. Volim da kuvam i da aranziram. Sto se tice ideja ne manjkaju mi, mada mnogo toga dobrog se moze naci u novinama, videti na netu. Npr. bubamarice sam videla u novinama a salatu u obliku kravicine glave na netu.

    ОдговориИзбриши