Decoupage

недеља, 8. април 2012.

Gitara od kartona za sina

Jedno popodne kad sam došla po sina u vrtić videh poruku od vaspitačica da donesemo tj. da napravimo muzički instrument od ambalažnog materijala. I tako posle kraćeg razmišljanja muž i ja ipak olučismo da napravimo gitaru. Imali smo kartonske kutije. Muž kao inženjer i prirodno vrlo preciznih i veštih ruku lako smisli i iskroji sve za gitaru. Ja sam tu bila samo da pripomognem, zalepim neki deo, pridržim stranice gitare da se bolje zalepe. I tako kad je to bilo gotovo, onda sam na scenu stupila ja sam decoupage tehnikom. S tim sto sam ovog puta bojila karton sandolinom mahagoni boje. Ukrasila sam ovim divnim medicama i iscrtala kontur pastom. I eto gitara je bila gotova. Vaspitacica nam je dala 10. 








4 коментара:

  1. Preslatko je, i ja vam dajem čistu desetku. :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Gitara je odlična :) Baš mi je drago da sam zahvaljujući Bojaninoj nagradici, naišla na Vaš blog. Divne stvarčice pravite i uživam čitajući postove.

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Milice, drago mi je da Vam se svidjaju moje rukotvorine. A sto se postova tice, uvek mislim da bi to moglo mnogo bolje (naravno i kad su radovi u pitanju uvek dobro dodje jos usavrsavanja). Bojana je pravi drug a uz to vrlo mastovita devojka.

    ОдговориИзбриши